Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led tv + ps 3

Od: pepinac* odpovědí: 4 změna:

Zdravím , chtěl bych poprosit jestli někdo neví jak na můj problém vyřešit ,Zapojil jsem přes HDMI kabel z Playstation 3 na led televizi ( SAMSUG ) UHL. 140 cm ,obraz krásně čistý ale malinko se trhá obráz hry tak nevím co dělat ,děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Zkus jiný hdmi kabel, případně zapojit kabel do jiné zdířky hdmi v televizi-pokud je k dispozici. Potom jsou v televizi různá "programová" nastavení vstupů hdmi, tak něco vybrat z nabídky.

pepinac*
hodnocení

Mám tam 4 zdířky HDMI a všechny jsem vyzkoušel vše stejné. i kabel jsem měnil a nic .

re4zon
hodnocení

0x
Zkusil bych na ps, pripadne i na tv (coz ale mozna nepujde) zmenit frekvenci 59/60hz.
pepinac*
hodnocení

To mě taky napadlo ale asi to nepujde ,nevím jak bych to udělal ,ale dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]