Nejste přihlášen/a.
jaký nejlevnější tablet koupit aby bezdrátově do Samsung Smart TV přes Screen Mirroring (v TV) zobrazoval plynule 1080p50FPS videa a 1920x1200 fotky prosím? to jede nějak přes router/internet ten screen mirroring nebo přímo? 64GB minium kapacita, pokud možno bez jakéhokoliv loadování/padání/zámrzů (mám vadný kus Samsung Smart TV, 5 let foto/video z flešky neustálé samovolné vypínání TV, loadování/padání/zámrzy, nyní USB přestala TV číst úplně), soubory v tabletu aby se samy od sebe nepoškozovaly jako na flešce. díky
Já používám pro přenos filmů z počítače do Tv Samsung originální aplikaci Smart View, která se stáhne ze stránek Samsungu. Popis je v manuálu na stránkách. Funguje pomocí WiFi. A je to OK, už to mám řadu let. A ještě poznámku, když koupíš levný tablet, nečekej od něj zázraky. Zásada je, vždy zlatá střední cesta.
jn, nejlevnější aby dokonale fungoval, aby mi na něm nic nevadilo. já si ale chci teda na tabletu přepínat fotky/videa aby byly vidět v TV (dřív jsem fotky přepínal ovladačem na TV když ještě TV jakžtakž četla USB), ne jen jenorázový přenos z PC, díky
PC mám v jiné místnosti. wireless myš s dosahem 10 metrů skrz zdi existuje že bych ovládal PC od TV pls?
Samsung Smart View instnut na PC, TV k netu jak připojit? wireless heslo si nepamatuji ani nevidím v TV menu entr nikde pro odeslání/potvrzení když teda nějaké heslo naklikám TV ovladačem. PIN WPN vpravo dole na TV to ukazuje při zadávání wireless net hesla, to je co? zadejte do bezdrát. směrovače... to je router? jak/kam zadám? díky
V elektronickém návodu v televizi, je to popsáno (doufám, že to je v každém Samsungu). Heslo se při propojení televize a počítače objeví na obrazovce televize a napíše se v do řádku v počítači v aplikaci Smart View. Musíš si prostudovat návod, já už si to vše z hlavy nepamatuju a nemám čas to znovu studovat. Tady je to doufám vše, musíš se taky snažit sám. Záleží, jak máš silný signál WiFi z routeru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.