Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit 5.1 genius do televize samsung

Od: jace odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chci se zeptat jak zapojit reproduktory Speaker GENIUS SW-HF5.1 6000 do televize Samsung ue40F6400, která by toho měla být schopná - v parametrech i DTS Premium Audio 5.1.

Bohužel si vůbec nevím rady, přes redukce s jackem na konci (foto) zapojuji do TV a žádný zvuk nejede. V TV nastavení je volba změnit zvukové zařízení nedostupná, jako kdyby nebylo nic zapojeno. Prosím, nevíte někdo, co s tím?

přikládám ještě fotku zadku televize.

Díky..

Jak zapojit 5.1 genius do televize samsung
Jak zapojit 5.1 genius do televize samsung #2
Jak zapojit 5.1 genius do televize samsung #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bbbbbb
hodnocení

0x

samsung.com/... snad pomuze videjko jinak uz jen navod od vyrobce protozr z hlavy to nevim

hodnocení

0x

Jediný zvukový výstup, která ta televize má, je optický.Ty RCA neboli cinche jsou vstupy audio a video, tak s nima nic nebastli. Musíš zakoupit převodník optiky /... a optický kabel. Z optického výstupu TV půjde kabel do převodníku a z převodníku cinche červený a bílý do Geniusu. Budou hrát pouze dva kanály ve všech šesti reprácích (nastavíš podle sebe úrovně centru, zadních a wooferu), na 5.1 zapomeň.

Jak zapojit 5.1 genius do televize samsung #4

tralala
hodnocení

0x

Mám genius SW HF 4600 do televize připojeny přes scart redukci ;)

Jak zapojit 5.1 genius do televize samsung #5
berger*

Tuším,že novější samsungy už scart nemají...

I kdyby scart měla, tak je to blbost tento bazmek, když je tam optika, ne?

tralala

Jsem pouhý laik a jen píšu, jak mi funguje zvuk z televize do těchto repro. Prostorový asi nebude, ale všechny satelity hrají. Od Geniusu, který nemá ani tlačítko standby a musí se vypínat ručně bych zázraky nečekala, ale mě to stačí ;)

krtek66
hodnocení

0x

kdo ještě dneska používá 5. zvuk přes cince?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]