Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám iphone 5s a před rokem jsem utopil telefon.. no utopil.. spadl mi do vany, hned se začal vysušovat.. a fungoval pak normálně. Byl na testu na reklamaci u iphonu.. a jak tam mají to čidlo na vodu.. tak bylo negativní, což jsem se divil. Ale občas nefungoval proximity senzor (senzor při volaní, zhasne se display, aby nedošlo k nechtěnemu dotyku na obrazovce) .. zkrátka někdy to šlo.. a někdy ne.. ale už víc než přes rok to je ok. Noa tedka mi ten poximity senzor odešel uplně. Čím to muže být? myslíte si, že to je nasledek utopení.. nebo se tam vloudil prach.
Díky
Doplnuji.. senzor na vodu je jinde.. voda byla nateklá právě přes proximity senzor, ale mobil se vysušil.. a víc než přes rok to funguje a ted boom a nic. Tak si nemyslím že by to byl následek vody, nebo ano?
Áno bol to následok vody. Utopený telefón nestačí len vysušiť,je potreba ho aj nakonzervovať,lebo inak potom tisknuté plošné spoje časom zoxidujú a preruší sa vedenie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.