Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Pes nám rozkousal komplet kabel a nabíjecí adaptér od nabíjecí stanice vysavače Electrolux. Nabíjecí stanice je v pořádku, přijde mi zbytečné si jí kupvat celou novou a hlavně není zrovna levná. Chtěl bych koupit adaptér nový a v nabíjecí stanici jej vyměnit. Nechci koupit špatný a bohužel se až tak v elektronice nevyznám. Zkoušel jsem různá elektra, ale všude měli jenom 12V. Mohl by mi někdo, kdo tomu rozumí, poradit? Aby byl adaptér stejný jako původní. Zasílám foto původního adaptéru, kde jsou jeho hodnoty.
Nemůžete koupit špatný, v návodu k použití je předepsaný pouze jediný konkrétní typ. Jděte na shop.elektrolux.cz, přihlašte se, nebo zaregistrujte produkt a dostanete nabídky na příslušenství. Jinak zaslané foto neni foto původního adapteru, je to fotka, která se upně normálně vyskytuje při prodeji stanic a její kvalita je pro účel čtení nápisů mizerná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.