Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktery mobil koupit

Od: begi25® odpovědí: 10 změna:

Prosim o radu ,nevim si vybrat z 3 mobilu. Samsung A6 2018 A600F 64GB Xiami A2 Lite 64GB Xiaomi5Plus 32GB.Dekuji všem za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, takový ignorant pravidel poradny, jako jste Vy, zde snad ještě nebyl - v poslední době zde vkládáte na stejné téma (výběr mobilu) již šestou otázku, je Vám zcela jedno, že dvě už musel sys skrýt a stejně se zeptáte znovu. Proč to děláte? Proč nerespektujete pravidla poradny jako ostatní? Proč se nemůžete zeptat v jednom dotazu, reagovat tam a případně se doplnit? Zapojte inteligenci (pokud nějakou máte) a už si konečně nějaký mobil vyberte. Zdravím!

doplněno 08.04.19 13:21:

begi25 - není normální zeptat se na stejnou věc 6x a ignorovat upozornění od sys.

hodnocení

Řikejte si omne co chcete,mam vas hluboko.Stale najdu neco co mne nadchne a pak nevim ktery si vybrat.Nachapu proč mi vuvec pišete.Od vas by sem radu nechtel ani nahodou.Je spatne se nekoho zeptat?

hodnocení

3x
Ono záleží na potřebách jednotlivce. Já bych bral 5plus.
hodnocení

Moc krat dekuji.

re4zon
hodnocení

2x
Presne tak, zalezi na prioritach. Samsung bude mit nejlepsi fotak a odolnost ale nejhorsi pomer cena vykon.
ok®

zkus popřemýšlet o "Chuafej"

hodnocení

Urcite se podivam.Dik.

hodnocení

2x

Já používám Huawei P9 Lite a novější Huawei Nova 3. Jsem naprosto spokojen. Na nějaké řeči o šmírování, co jely v televizi, kašlu. Já jsem bezvýznamná osoba.

ok®

taky mám Huawei a to p20Lite,zatím nej mobil co jsme kdy měl a to "šmírování" tam si myslím, že to bylo nějak politicky zmanipulované, ale to je jedno

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]