Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu ,nevim si vybrat z 3 mobilu. Samsung A6 2018 A600F 64GB Xiami A2 Lite 64GB Xiaomi5Plus 32GB.Dekuji všem za radu.
Dobrý den, takový ignorant pravidel poradny, jako jste Vy, zde snad ještě nebyl - v poslední době zde vkládáte na stejné téma (výběr mobilu) již šestou otázku, je Vám zcela jedno, že dvě už musel sys skrýt a stejně se zeptáte znovu. Proč to děláte? Proč nerespektujete pravidla poradny jako ostatní? Proč se nemůžete zeptat v jednom dotazu, reagovat tam a případně se doplnit? Zapojte inteligenci (pokud nějakou máte) a už si konečně nějaký mobil vyberte. Zdravím!
begi25 - není normální zeptat se na stejnou věc 6x a ignorovat upozornění od sys.
Já používám Huawei P9 Lite a novější Huawei Nova 3. Jsem naprosto spokojen. Na nějaké řeči o šmírování, co jely v televizi, kašlu. Já jsem bezvýznamná osoba.
taky mám Huawei a to p20Lite,zatím nej mobil co jsme kdy měl a to "šmírování" tam si myslím, že to bylo nějak politicky zmanipulované, ale to je jedno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.