Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký topinkovač?

Od: jituse odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych koupit jako dárek topinkovač, ale nevím jaký. Můžete mi doporučit nějakou značku za dobrou cenu, aby byl spolehlivý / na základě vlastní zkušenosti/. Hledala jsem nějaké doporučení, ale nic jsem nenašla.

Předem děkuji za radu ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda1954*
hodnocení

1x

Předem se omlouvám ale nemohu si pomoct.Jednou asi před 5ti lety jsem v akci v Kauflandu koupil topinkovač bez značky za 100,-kč a funguje do dnes.Za 100,-kč by mi nevadilo , kdyby vydržel jen ty dva roky co měl záruku.

doplněno 02.12.09 21:48:

Kupte si ten , který na vás udělá dojem a on bude minimálně dva roky makat ,na to jsou stavěny.

hodnocení

1x

Tak nějak souhlasím s předešlou odpovědí, my ho vyhráli na plese v tombole, slouží už 3 roky, a je úplně nejobyčejnější...Hlavně to chce občas vyklepnout důkladně zespodu drobky, aby se tam nepálily, a jinak žádná údržba, rozpéká do křupava...

juvla*
hodnocení

1x

Taky ho máme a když jsme ho kupovali nějak vyrazně jsme to neřešili. ono je v podstatě jedno jaký si koupíte, každej ten chleba nějak opeče. Stejně se žádný nevyrovná topince na oleji:-P.

dasule*
hodnocení

1x

Ahoj, my máme TEFAL a spokojenost... Ale dnes jsou topinkovače běžně dostupné a cenově vyhovující každé kapse, myslím. Záleží, jestli chcete, aby jej obdarovaný / obdarovaná opravdu používal(a) a jestli se moooc dívají na značku. Jestli jim třeba topinky ROVENTA chutnají více, než No Name z Kauflandu... ;)

cinik
hodnocení

0x

Panebože, vy děláte, jako byste kupovala Porsche za 4 melouny *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]