Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych koupit jako dárek topinkovač, ale nevím jaký. Můžete mi doporučit nějakou značku za dobrou cenu, aby byl spolehlivý / na základě vlastní zkušenosti/. Hledala jsem nějaké doporučení, ale nic jsem nenašla.
Předem děkuji za radu
Předem se omlouvám ale nemohu si pomoct.Jednou asi před 5ti lety jsem v akci v Kauflandu koupil topinkovač bez značky za 100,-kč a funguje do dnes.Za 100,-kč by mi nevadilo , kdyby vydržel jen ty dva roky co měl záruku.
doplněno 02.12.09 21:48:Kupte si ten , který na vás udělá dojem a on bude minimálně dva roky makat ,na to jsou stavěny.
Ahoj, my máme TEFAL a spokojenost... Ale dnes jsou topinkovače běžně dostupné a cenově vyhovující každé kapse, myslím. Záleží, jestli chcete, aby jej obdarovaný / obdarovaná opravdu používal(a) a jestli se moooc dívají na značku. Jestli jim třeba topinky ROVENTA chutnají více, než No Name z Kauflandu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.