Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska jsem viděl, že někdo dal nutellu do ledničky. Byla zmrzlá a já jsem jí dal do mikrovlnky. Sotva jsem to zapnul, slyšel jsem nějaké křupání. po třech sekundách jsem to vytáhnul a z mikrovlnky šel nějaký kouř. Jsem z toho vyděšený a bojím se, co by se mi mohlo stát. Prosím poradte mi co mám dělat.
Pokud byla v plastové nádobce, tak se nediv. Plasty, až na speciálně k tomu určené, do mikrovlnky nepatří.
V tvých informacích je zmatek. Takže patrně byla Nutella ve skleněné nádobce s plastovým víčkem. Ten kouř šel z mikrovlnky nebo byl uvnitř skleničky? Myslím, že se začlo "péct" to plastové víčko a z toho ten kouř. Pokud ji ohřeješ ve skleničce bez víčka, nic se neděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.