Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohu tento měnič (Měnič napětí Carspa CAR3KU-24 24V/230V+USB 3000W, modifikovaná sinus) použít v kamionu pro připojení kávovaru Nesspreso, který má příkon 1310 Watt? Celá specifikace kávovaru je zde: mall.cz/...
Případně by stačil i slabší? Jak silný doporučíte.
Děkuji za odpověď
Pecha
Díky a jseš jsi jistý? Není to jen nějaký překapávač ale normální Nesspreso. Já právě někde četl, že jak to má motor, tak musím mít měnič silný. Ale nevím nnevyznám se
Tak kávovar má v sobě vysokoltlaké čerpadlo, řádově 27-50W a tam určitě bude stačit takový měnič... Stačí obvykle 10násobek... Udávaný příkon bude hlavně tvořit topné těleso ... Protože je to modifikovaná sinusovka, bude mít motorek jiný zvuk, ale měl by normálně fungovat...
Díky za vysvětlení. O tom čerpadle jsem věděl, ale neumím to takto odhadnout. tak zkusím koupit ten 2000W a uvidím. Samozřejmě nechci žádnýho číňana, ale českou výrobu Carspa. Nevíš ještě jak silné kabely použít pro připojení přímo na baterky? A jestli tam mám dát i pojistku (a jak silnou).
Používal jsem několikrát měnič Carspa 3000W a do teďka jsem si tedy myslel že je to China a fungují spolehlivě v denním provozu v ostrovních elektrárnách a bezproblémově... od roku 2015...
Měnič normálně zapoj vodiči Cya 16mm2 a dej do přívodu pojistku 100A, pojistkové pouzdro lze koupit...
A jak tady někdo píše o Číně, tak poslední dobou mám s čínskými výrobky dobrou zkušenost, horší je asi když se asi koupí nějaký fejk...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.