Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač Philips se nechce zapnout

Od: peda odpovědí: 6 změna:
Zdravím, máme již 2,5 roku vysavač Philips FC 8373 a poslední dobou nějak divně houkal tak jsem vyměnil filtry a dnes vůbec nejde zapnout. Měl někdo taky takový problém?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

mě také nešel jeden zapnout, nebo vypmout a byl vyskočený vypínač z držáku a tlačítko z venku tak nemčkalo co mělo a jen někdy to fungovalo..ale ve vašem případě je rada drahá, mlže to být cokoliv, šňůra, vypínač, motor, takže bych doporučil odborníka, nebo servis

peda
hodnocení

Bojím se že to bude motor protože vysavač dělal divný zvuk a když jsem vyměnil filtry tak ještě divnější. Jinak ještě si myslím aby to nebylo z toho, že jsem s ním vvysaval polystyrenové kuličky a mohl jsem ho ucpat.

111®
hodnocení

0x

a vysypal jste zásobník odpadu? nebo vyměnil sáček? Také jsem si sehnal u popelnice funkční vysavač, jehož majitel ho vyhodil proto, že nevěděl že se také čistí a byl úplně plný zásobník .

peda
hodnocení

Ano sáček jsem dal nový a starý vyhodil.

olinl
hodnocení

0x

Špatný kontakt na elektrice na samonavíjecím bubnu či přelomený vodič/e v kabelu u vidlice nebo u toho bubnu, ošoupané uhlíky, přepálené vinutí rotoru, ulomený vodič někde na statoru. Bez rozebrání těžko určit. Uhlíky originál 500 až 600,-Kč, rotor 400-1000 Kč dle typu vysavače, statory 600-1100 Kč, celé vysavačové motory od cca 1600 Kč výše. Někdy je lepší vyměnit i ložiska rotoru, použít kvalitnější např. SKF

peda
hodnocení

Myslím že tam bude nějaký kurvítko protože vysavač šel krásně a najednou toto...
Myslím že má určitou dobu kdy se má rozbít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]