Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se u telefonu Samsung Galaxy J5 2016 (dual) nastavit, kterou kartu má použít se kterým číslem. V současnosti vím, že se dá na hovory nastavit konkrétní karta, případně, že se má telefon zeptat, kterou kartu použít. Já mám v telefonu soukromou a pracovní kartu a hodilo by se, kdy se dalo ke konkrétnímu číslu dala nastavit konkrétní karta? Nyní se ptá kterou použít. Díky.
Návod mám, ale tam jsem to nedohledal, proto se ptám na zkušenosti ostatních. Na Alcatelu jsem dal nastavení sim a vybral kontakty, které má pevně používat a na ostatní se ptal. Zde jsem nic nenašel. Případně jestli někdo nemá tip na nějaký dialer z marketu. Ale jestli jste to v tom návodě našel, tak prosím o číslo stránky, možná jsem to přehlédl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.