Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do mobilu bez netu

Od: astik odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, mám Xiaomi Redmi 5 Plus. Můžete mi někdo poradit, zda lze do tohoto mobilu vložit mapy/navigaci, která za jízdy mluví a pohybuje se jako obvyklá autonavigace? Nemám v mobilu internet! Už jsem to podle YT jednou zkoušela, ale fungovalo to JEN jako "papírová" mapa. Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

4x

mapy.cz, stahnes mapu statu ktere potrebujes a jede offline, kdyz se pripojis k netu a ona potrebuje aktualizaci tak si rekne

"Nemám v mobilu internet!"
"mapy.cz, stahnes mapu statu ktere potrebujes..."

Prozraďte, jak se dá stáhnout mapa z "mapy.cz" bez Internetu. *sok*

Pak Vám dám taky bod ;)

@magdon Já bych to viděl tak, že tazatel nemá mobilní data, ale WIFI mít určitě bude.

A pro tazatele... stejně tak se dají použít mapy Google. Stáhnete si mapu zájmové oblasti (například vyhledanou trasu) a navigace funguje offline.

Při dnešní ceně mobilních dat se mi taková otázka zdá silně ... Kvalitní navigace (silniční samozřejmě, u turistické je to jinak) prostě MUSÍ být online.

jurajjuraj*

magdon stahnes si aplikaci mapy.cz ktera funguje jen online, ale muzes si tam stahnout a ulozit do mobilu mapy statu/kraju ( jasne ze v momente kdy budes doma, treba kdyz budes doma stahovat mapy.cz tak si rovnou stahnes i ty offline mapy ktere chces ) a ty offline mapy ktere mas stazene v mobilu si pak proste pustis i kdyz je mobil bez netu

-pokud nejaka mapa, kterou mas offline, potrebuje aktualizaci , tak si ji stahne v momente kdy se pripojis nekde k netu

- tazatel psal ze nema internet v mobilu ne ze nema s mobilem pristup nekde k wifi, taky nemam net v mobilu protoze vsude kde se pohybuju je volne wifi a kdyz zrovna neni tak sem to zatim vzdycky prezil

pav*
Arne1 kde žiješ člověče, že máš levná mobilní data.
astik
hodnocení

Díky za infa. Asi si nakonec pořídím klasickou navigaci. Už jsem jednu měla ale dostala nožičky a utekla neznámo kam... *bezim**smich*

A k čemu klasická navigace když nedostává informace z terénu? To je na úrovni těch offline v mobilu.

alteo
hodnocení

3x
MapFactor Navigator.
Možná jsou i lepší aplikace, ale z neplacených mně vyhovuje nejvíc.
Z placených mám zkušenost se Sygic.

hodnocení

0x
Mapy.cz jednoduché jak facka. Na výběr tři trasy, krátká, rychlá, zpoplatněna a taky si můžete vybrat, jestli půjdete pěšky, na horském nebo silničním kole, auto. WiFi ten mobil má, takže stačí jen stáhnout ap a mapy.
Akorát se rády sekají.
Tak to bude telefonem :)
jurajjuraj*

stir tak tak, taky mam mapy.cz a zadne sekani se nekona

radana
hodnocení

0x

Stáhnout si HERE We GO na Google play Obchod.Mám vyzkoušené.Pak stáhnout ČR a jdou i okolní státy.Např Rakousko Slovensko atd. Je to i s hlasem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]