Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Načítání notebooku

Od: nikoll odpovědí: 6 změna:
Dobrý den prosila bych o radu dala jsem notebook do továrního nastavení aby se mi kompletně vymazal po tom se mi objevilo okénko začínáme to jsem vyplnila a dalo mě to na Wi-Fi a dále mě to nepresunulo dalo mě to zpátky na začínáme

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nejde část "wifi" přeskočit? Máte to na zdroji nebo jen přes baterku?

doplněno 31.03.19 17:06:

No jestli se to opravdu neukáže (načítá a pak se restartuje zpět na začátek), bude někde na cestě chybička. Zkuste 3x natvrdo vypnout a dostat tak počítač do stavu "Nouzového režimu".

Vyskočí obrazovka "obnova systému", tady bych zkusil nově to tovární nastavení.

nikoll
31.03.19 16:44
hodnocení

Na zdroji
nikoll
hodnocení

A přeskočit to nejde a nejde to ani na kabel ani na Wi-Fi pripojeni

hodnocení

2x

Hoďte sem fotku, jak přesně vypadá ta stránka, kde to chce připojit k WiFi. Protože ta určitě normálně přeskočit jde.

nikoll
hodnocení

První fotka je to začínáme pak mě to přechodu na proč se mi to restaurování a pak nakonec wifi
Načítání notebooku
Načítání notebooku #2
Načítání notebooku #3
nikoll
hodnocení

Pak se mi zobrazí tohle dvě minuty se načítání. A pak je to zase na začínáme
Načítání notebooku #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]