Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s hlasitostí

Od: 72mona3* odpovědí: 2 změna:
Zdravím, potřebuji poradit. Jak jinak ;)
Sestra si koupila telefon, Huawei P9 lite 2017 a řešíme záhadu. Při nastavení hlasitosti - budík, vyzvánění - není hlasitost dostatečná. Musíme nastavit téměř maximum, aby byl trochu slyšet. Já mám P8 lite a při stejném nastavení telefon nehorázně řve. Dle prodejce je telefon v naprostém pořádku, máme ho nastavit na maximum. :( Tak nevím... Máte někdo jakýkoliv telefon, který má tak mizernou hlasitost? Díky, Mona

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám stejný telefon a nemám problém. Zkus se podívat do manuálu na str. 121, pak i na str. 130. Je to manuál stažený z webu, který má 145 stran (to jen pro upřesnění o čem je řeč).

doplněno 31.03.19 12:28:

Manuál zde.

72mona3*

Díky, hezký - už jsem si to stáhla, prostuduju později. Jen si nemyslím, že děláme něco špatně, nastavení telefonu zvládnu i já, jako totální počítačový negramot. Ještě jsme zkoušely i jiné typy - P20 , Y6 - tak mi to přišlo hodně podobné, ale trochu lepší. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]