Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servisní návody a manuály

Od: dapr* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte někdo, kde se dají sehnat a objednat servisní manuály a návody k domácím spotřebičům, speciálně k pračkám?

doplněno 02.12.09 08:45:

Prosím Vás, nejsem hloupý ... samozřejmě na googlu jsem u strejdy G hledal, ale kromě pár placených pochybných odkazů na ruských stránkách jsem nikde nic nanašel ... jde mě konkrétně o servisní (ne uživatelský) manuál k pračce Gorenje WS 43100 ... takže prosím Vás rady tipu google apod. nepotřebuji ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x
Dobrý den,
něco seženete zde elektroworld.info/... , něco je zde bombara.estranky.sk/... a pokud si dáte do www.google.com název konkrétní značky do úvozovek a pak napíšete slova jako manuál, návod ap., tak vám to dohledá to ostatní, co tam nenajdete a je na netu k dispozici.

stafan*
hodnocení

0x

Hoďte čučku na www.diplodocs.cz.

alf*
hodnocení

0x

já jak nějaký potřebuji tak jdu za strejdou G a on mi je při vhodně položeném dotazu najde.

Seznam, najdu tam co neznám, Google najdu tam co hledám.

pepyk93*
hodnocení

0x

Mimo Google a www.diplodocs.cz doporučuji ještě ceskenavody.cz/... .Vyberte značku a napište tam hledané zařízení a uvidíte.A jak název napovídá,měly by býti všechny návody v češtině...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]