Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka od Applu

Od: kaja* odpovědí: 3 změna:

Ahojte,

Chtěla bych se zeptat zda někdo neví, proč mi sluchátka od Applu (ty co se dostávají k iPhonu) hrajou divně, když si je dám do uší jde to jen matně slyšet a když přiložím k uchu tak to jde nejvíce slyšet jen z toho takového "bočního reproduktoru" viz. obrázek. Mám je už skoro rok, a začaly mi to dělat teprve před týdnem.

Sluchátka od Applu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alolda
hodnocení

0x

S největší pravděpodobností se jedná o porušený kabel.

radis
hodnocení

0x

Nic nevydrží věčně. Zrovna sluchátka jsou často velmi exponovanou elektronikou. Přichází do kontaktu s ušním mazem, vlhkostí, zažívají rány, škubnutí za káblík, rázy, otřesy ... to vše jim neprospívá.

ja1
hodnocení

0x

Pravděpodobně vnitřní závada. Lze je ještě reklamovat, máte od nich schovaný účet?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]