Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Famfára - z čeho je?

Od: lubis odpovědí: 10 změna:
Dobry den,
z čeho by mohla být taková famfára jako je na obrázku? Něco takového bych si rád koupil a udělal si zabezpečovačku.
Poradíte mi?
Díky

Famfára - z čeho je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

něco podobného se používá na železnici pro ochranu troleje proti blesku. Tuším že tento aparát se jmenuje průrazka.

ja1

Toto není průrazka.

Taky si říkám, že průrazka vypadá ,,mírně´´ jinak a nevím o žádné, co by houkala...

hakel.cz/...

hodnocení

2x

Pokud potřebuješ nutně houkačku k zabezpečení domu, tak si vyber třeba tady.

hodnocení

2x

Podle mě jde o motorovou sirénu - menší bráška té, co zkouší každkou první středu v poledne

K mání třeba zde

euroalarm.cz/...

lubis
hodnocení

Ano to by mohlo být, ale to je moc drahé, stačila by mi použitá starší tato siréna.
Kde bych se mohl poptat?
Děkuju

jofa*
hodnocení

2x

To budou mít sousedé a okolní obyvatelé radost až se to kolikrát spustí třeba i při zkoušce nebo pokud to bude spouštění na pohyb. Možná. že určité sirény ani mít nemúžete.

lubis
hodnocení

V odkazu to jsou takové chrčítka.
To co je na fotce je nějaká hasičská houkačka?
Kde něco takového pořádného, staršího koupit?
Díky

Myslíš si, že 120db je chrčítko? To jsi ji ještě neslyšel.

ok1cdg
hodnocení

0x

Toto je siréna fa. Elektročas, používala se ve fabrikách k houkání začátku a konce směn a přestávek. Pozor, je potřeba se podívat na šťítek na jaké je napětí ! Nemusí být na 220V ! Dělá slušněj kravál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]