Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp4 nepřehrává a restartuje se

Od: national* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, včera ráno jsem obdržel mp4 (výrobce bohužel neznám, není nijak označena). Podařilo se mi sice rozběhnout přehrávání (muzika i filmy šly), ale večer, když jsem nakonvertoval cca 5GB souborů, tak při spuštění naběhlo pouze menu a při jakémkoliv pokusu o spuštění hudby nebo filmu se na displeji objevilo "please wait" a poté se přehrávač sám vypnul a opět zapnul.

Pokusil jsem se tedy zformátovat (myslel jsem, že jsem to přeplnil, ač to má mít 16GB), jenže po zastrčení USB do PC se přehrávač začal pouze nabíjet a při všech pokusech o formát nebo otevření přenosného zařízení mi zamrzla složka Tento počítač. a do samotného přehrávače jsem se přes PC nedostal..

Nevíte prosím někdo, co to znamená?*plac*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Podle mě je to šmejd.*zed*Pokud máte záruční list a mp4 je v záruce,běžte to reklamovat...;)

national*
hodnocení

Bohužel nemám, je to dárek koupený přes aukro.. Ale díky za odpověď, bohužel jste mi potvrdil to, co jsem si myslel, protože všechny pokusy o nějaké dostání se dovnitř a případně zformátovat obsah selhaly..

luk*

Zkusil bych to ne ve Windowsu ale Linuxu.

Tam se to třeba povede (přistupuje k harwaru jinak než windows)

a v něm zformátovat flashku :)

Stačilo by na to Linux live (nemusí se instalovat, jen se spustí z CD) třeba Ubuntu, Suse.

a co třeba po zasunutí přehrávače do usb portu ho resetovat?

možná i to by pomohlo.

national*
hodnocení

S tím Linuxem to zkusím díky:)

Bohužel, přehrávač nemá resetovací tlačítko.. Někde jsem se dohledal, že resetování se dá udělat po vyjmutí baterky, ale tu baterii nikde nevidím..

luk*

Některé přehrávače mají jen malinkou dirku někde. Asi tak na nějakou sponku na papír, možná i menší.

Nemají to ani popsané.

Opravdu to s tím Linuxem zkuste :)

a možná ho můžete zkusit jako operační systém. Běží dobře a nepotřebuje žádný antivir :)

tak hodně štěstí a napište jak jste dopadl :)

national*
hodnocení

Jediná dírka je na zadní části s popiskem mic (nejspíš mikrofon), nic to totiž nedělá..

Pokus s Linuxem nevyšel, stáhl jsem tu ubundu (ubuntu), nainstaloval a před naběhnutím jsem PC jsem to spustil přes ni, jenže při načítání se mi napsalo "input not supported", takže to asi nespustím.. ještě to zkusím na Ntb, ale nevím..

Ale díky za rady, snad to pomůže jiným lidem, kteří budou mít stejný problém:)

Naštěstí prodejce má ochotu komunikovat, takže mu problém popíšu a nějak se to doufám vyřeší, nejlépe výměnou, ale asi bych požadoval jiný*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]