Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokoloběžka při jízdě cuká

Od: debustr® odpovědí: 3 změna:

Dostal jsem rozbitou el. koloběžku. Když jede pomalinku, tak jede normálně, ale hned ja se trochu přidá začne cukat. Původně jsem myslel, že přeskakuje nějaký mechanický převod, ale tak to není, je to jako kdyby tomu motoru chyběla fáze já svou setrvačností umožnil tu mezeru přejet a zase mě to popoveze a tak furt dokola. Já těmhle motorům moc nehovím, ale rád bych to klukovi zkusil dát dokupy. Má někdo nějaký nápad co by se dalo změřit? co zkontrolovat

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tak s největší pravděpodobností je to vadný Hall senzor v motoru. Testy i výměna jsou na netu.

humr
hodnocení

0x

Začlo mi to po třech letech dělat taky, jediné co je divný, že se to děje když na te koloběžce jedu, když je kolo ve vzduchu tak jede krásně bez problému.

Muže to být i tak nějaký HALL senzor?

Máte to již vyřešené?

tonda*
Dobry den vyřešil jste ten problém s Cukanim?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]