Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mate někdo zkušenost s touto kamerou od xiaomi ve zpětném zrcátku? nejlepsiautokamery.cz/... Líbí se mi, že nezabírá místo na skle. Děkuji za odpovědi.
Docela si protiřečíte - tahle a podobné kamery totiž překáží ve výhledu daleko víc, než klasické kamery. Stačí se jen podívat na Váš odkaz
Rozměry: 315x80x35,8 mm
Takže tohle zařízení je mnohem větší, než běžné zpětné zrcátko. Já mám v autě Mio MiVue 320 a mám ji nalepenou tak, že z mého pohledu je zcela skryta za zpětným zrcátkem, tudíž nikterak necloní výhled.
Já počítám, že to bude o trochu větší než zrcátko. Ale nečekal jsem, že by to byl až tak velký rozdíl.
Není to tak hrozné, záleží na jaké zrcátko je kdo zvyklý. V některých vozech už je integrovaná kamera rovnou v zrcátku a ovládá se malými tlačítky na hraně. Lze ji do vozu namontovat i místo klasického zrcátka dodatečně. Není to jen taková nasouvací jako tohle. Je už jich na trhu dost.
Měl jsem několik aut - každé mělo zpětné zrcátko uchyceno s jinou pevností...
Aktuálně v C5 stačí, aby do něj narazila moucha a zrcátko se pohne... na starém fiatu zase byl problém zrcátkou aspoň trochu pootočit...
Jestli máte zpětné zrcátko tak lehce seřiditelné, jako mám v C5, ta kamera vám bude dělat velké problémy.
Brácha si podobnou koupil v Číně - dal to do picassa a měl to dvě cesty - příšerně ho to znervózňovalo, bylo extrémně velké. Osobně mám kameru v rohu u řidiče. Brácha si koupil kamerku s třetinovou velikostí ale výrazně lepším obrazem...
Jestli jezdíte do zahraničí, zjistěte si zákony daných zemí - často si člověk neuvědomí, že může dostat pokutu i za toto.
pro Jmlc - u mne se ten odkaz zobrazuje na Mozile,na IE, i na google chrome správně.Jaký používáš tedy prohlížeč?
No zvláštní - musím prověřit svůj PC. Mám chrome - na domácím mi to hodí základní stránku mall a v práci to najde korektní odkaz...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.