Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr kamery do auta

Od: radek2 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, mate někdo zkušenost s touto kamerou od xiaomi ve zpětném zrcátku? nejlepsiautokamery.cz/... Líbí se mi, že nezabírá místo na skle. Děkuji za odpovědi.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Docela si protiřečíte - tahle a podobné kamery totiž překáží ve výhledu daleko víc, než klasické kamery. Stačí se jen podívat na Váš odkaz

Rozměry: 315x80x35,8 mm

Takže tohle zařízení je mnohem větší, než běžné zpětné zrcátko. Já mám v autě Mio MiVue 320 a mám ji nalepenou tak, že z mého pohledu je zcela skryta za zpětným zrcátkem, tudíž nikterak necloní výhled.

radek2

Já počítám, že to bude o trochu větší než zrcátko. Ale nečekal jsem, že by to byl až tak velký rozdíl.

Není to tak hrozné, záleží na jaké zrcátko je kdo zvyklý. V některých vozech už je integrovaná kamera rovnou v zrcátku a ovládá se malými tlačítky na hraně. Lze ji do vozu namontovat i místo klasického zrcátka dodatečně. Není to jen taková nasouvací jako tohle. Je už jich na trhu dost.

radek2

A odráží to zrcátko dobře dozadu? Nevadí tomu ten displej?

Podle modelu zrcátka, lze nastavit jestli chceš zobrazit klasický pohled dozadu, nebo obrázek z kamery, nebo obojí. Prostě si přepneš, co chceš vidět. Je to OK.

radek2

Tak to je dobrý. Díky za informace.

hodnocení

0x

Po zkušenostech s kamerami v zrcátku (všechny jsem z různých důvodů reklamoval, popř. vracel) už mi taková kamera nesmí do auta.

hodnocení

0x

Měl jsem několik aut - každé mělo zpětné zrcátko uchyceno s jinou pevností...

Aktuálně v C5 stačí, aby do něj narazila moucha a zrcátko se pohne... na starém fiatu zase byl problém zrcátkou aspoň trochu pootočit...

Jestli máte zpětné zrcátko tak lehce seřiditelné, jako mám v C5, ta kamera vám bude dělat velké problémy.

Brácha si podobnou koupil v Číně - dal to do picassa a měl to dvě cesty - příšerně ho to znervózňovalo, bylo extrémně velké. Osobně mám kameru v rohu u řidiče. Brácha si koupil kamerku s třetinovou velikostí ale výrazně lepším obrazem...

Jestli jezdíte do zahraničí, zjistěte si zákony daných zemí - často si člověk neuvědomí, že může dostat pokutu i za toto.

radek2
hodnocení

0x

Děkuji všem za rady. Ještě to promyslím. Určitě nějakou kameru chci, ale bude záležet jestli tu v zrcátku nebo normální.

kamera
hodnocení

0x
mall.cz/... já mám tuto a jsem spokojen

upřesním kolegu - odkaz je chybný - podle všeho asi Navitel R1000 Full HD

kamera
Proč je odkaz chybný hm
Když na něj kliknu, otevře se jen první strana Mall...

tomas11*

pro Jmlc - u mne se ten odkaz zobrazuje na Mozile,na IE, i na google chrome správně.Jaký používáš tedy prohlížeč?

No zvláštní - musím prověřit svůj PC. Mám chrome - na domácím mi to hodí základní stránku mall a v práci to najde korektní odkaz...

hodnocení

0x
Bude vhodné před koupí té kamery v nástavci na zrcátko vzít metr a změřit vzdálenost mezi sklopenými slunečními clonami!
Dost často je ten nástavec s kamerou delší než mezera mezi clonami! Potom nejdou clony sklopit až ke sklu a trčí do prostoru, nebo spolujezdec nechtíc svoji clonou pootočí zrcátko jiným směrem.
radek2

Dobrý nápad. Rozhodně to přeměřím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]