Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat LED čip

Od: udo144® odpovědí: 4 změna:

neporadí někdo kde koupit náhradní LED čip do reflektoru 10W 230V AC? Našel jsem něco jen na nějakých zahraničních "Aukrech" a tam nakupovat nechci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maso*
hodnocení

1x
LED čipy jsou i na 230AC, mají integrovaný driver. Mám doma a ok.
Jinak k dotazu, záleží, na jaký proud LEDka je. A běžně kupují na Aliexpresu, ceny za hubičku. Jeden takový čip kolem dolaru i s poštovným.
Zrovna tyhle čipy mám, tuším že na 300mA a na 900mA. Nevím, jak je to Vaše svítidlo nastavené
hodnocení

ano mám na mysli přesně tyhle s tím doplňkovým příslušenstvím (usměrňovač atd...) kde se jen připojí síťové napětí. Tady jsem je taky našel, ale nikdy jsem z toho Ali... nic nekupoval a nemám zkušenost. V dfotazu jsem měl na mysli ale nějaký domácí zdroj o kterém třeba nevím, protože jsem sám nic nenašel.

asd1

Ali. se neboj. Stači se tam přihlásit, placení kartou jako v běžném i-obchodě.. Mám na to extra účet kde mám jen částku na zboží, tj. nejde nic vyčórovat. Zboží většinou přijde do měsíce. Rozdíl v ceně bývá několikanásobek... Vyšší částky jsou zdaněné.

hodnocení

0x
No hlavně musíte zjistit, jaký LED čip je tam teď, protože na AC230V určitě přímo nebude.
Jinak jsem kupoval 30W LED čipy z Ebay a jsem naprosto spokojen. Už tři roky slouží a to byly dost levné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]