Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavná trouba whirlpool AKP 244/IX

Od: jak* odpovědí: 2 změna:
Trouba nám teplotně přebíhala, běžela na max teplotu. Myslel jsem že odešel termostat, tak jsem zakoupil nový a vyměnil. A ono je to stejné,knoflík vlevo nastavim na obě tělesa, zmáčknu OK,trouba se rozběhne a termostatem vůbec nehýbam, je na nule. A trouba normálně běží a zvyšuje teplotu. Co s tím může být? Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

0x

Jestliže jste si troufnul na výměnu termostatu, jistě zvládnete i nějaké to měření, bez toho se dál nedostanete. Prostě měřte kudy se na topná tělesa dostává proud. Zda termostat rozpíná obvod, atd... Potom najdete závadu.

jak*
hodnocení

Kdyby to byla prach obyčejná trouba s dvěma tělesy tak by se to jinak hledalo. Tohle má tři tělesa, dva ventilátory, má to display a ovládací tlačítka. Prostě si ta trouba žije svým životem. Termostat funguje, ale je to jedno, protože dokáže trouba i bez něj sednout a běžet naplno. Dříve tomu tak nebylo,dokud se nezapnul termostat,tak nešla zapnout trouba tlačítkem OK. Došli mi nápady,nic jsem nenašel. Asi vadný kus. Už v záruce byly měněny telesa a termostat, a byl problém s ochlazování,že běžel furt ventilátorek a nechtěl vypnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]