Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový telefon

Od: alarm® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den prosím o radu manželka a dcery mi koupili telefon chytrý i-GET Ekinox e 6 a ptřeboval bych poradit jak dát do nového telefonu kontakty i s fotkama těch kontaktů.Nikdy jsem to nedělal tak nevím jestli to jde abych nemusel všechny kontakty opisovat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevíme, jaký telefon jste měl doposud.

Pokud máte účet na gmailu a kontakty synchronizované s tímto účtem, tak je přenesete snadno.

Pokud tomu tak není, můžete tak učinit, nebo vyexportovat kontakty pomocí nějaké vhodné aplikace.

Ale protože tomu asi moc nerozumíte, bylo by vhodné, aby Vám to udělal někdo, kdo si s telefony "rozumí"..

hodnocení

Až dosud mám tlačítkový telefon a meil mám na seznamu to nestačí?

To opravdu nestačí.

Budete muset vyexportovat kontakty na SIM kartu (pokud to tak již nemáte), SIM kartu dáte do nového telefonu a kontakty potom uložíte přímo do telefonu. Ovšem zase může být problém s velikostí SIM karty, ve starém telefonu budete mít asi ještě klasický formát (velikost) SIM karty a v novém bude buď micro nebo nano SIM..

I tak by to šlo udělat, ale opravdu to dejte někomu, kdo se v tom alespoň trochu vyzná.

hodnocení

Tak sim karta se mi do telefonu nevejde tak dle dcery musím k operátorovi abych si vyměnil sim kartu tak to o kontakty asi přijdu.

O kontakty nepřijdete. Proboha...opakovaně a znovu..Dejte to někomu, kdo tomu trochu rozumí..on Vám kontakty překopíruje. Pokud na Vás budou mít čas, udělají Vám to i u operátora.

vernon
@martincakl Nevím, čemu říkáš "klasický formát".
Klasická SIM má velikost kreditní karty... Zřejmě myslíš "mini SIM", že?

hodnocení

1x

Vezměte si k operátorovi starý i nový telefon, on zazálohuje info na SIM starou, exportuje data do nové sim a zprovozní nový telefon.

karta
29.03.19 03:45
hodnocení

0x
Nový telefon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]