Zdravím, nedávno byl u nás v obci vybudován rDSLUM a rychlost vzrostla z "až" 2 mb/s na 250 mb/s, protože je přímo vedle mého baráku. Otázka ale je, jakého poskytovatele si zvolit. Dřív jsem byl u O2 a moje zkušenosti s nimi jsou relativně špatné. Koho ale ze zbývajících operátorů zvolit? Snažil jsem se brouzdat po internetu a hledat recenze, bohužel u některých z nich jsem nenašel téměř nebo úplně nic. Nejlépe se mi jevil 365internet, ale chtěl jsem se zeptat i vás, jestli máte s tímto poskytovatelem zkušenosti nebo mi doporučili někoho jiného.
Já jsem 20let u O2 a není problém. Dráty jsou dráty.
doplněno 23.03.19 10:28:
Samozřejmě, že by cena mohla být nižší, ale nikdy jsem s nimi neměl potíže. Připojení funguje bezproblémů, asi před dvěma roky odešel router, zašel jsem na pobočku, nabídli tři varianty, vybral jsem si, zaplatil asi za dva dny kurýr přivezl. Od té doby opět pohoda.
re4zon
Tak to mas stesti. Draty jsou jedna vec, ale cena a podpora v pripade problemu druha. A tam je o2 za trest. Ted jsem u nich taky, ale jen protoze uz u nich mam nejakou historii a vedi, ze vim co rikam a lepsi je vec vyresit, nez se ode me nechat otravovat. Ovsem jako novy zakaznik bych sel jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.