Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké Bluetooth sluchátka koupit?

Od: azuraxxv odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, neznáte nějaké dobré Bluetooth sluchátka(kvalita konstrukce,zvuk)? Sháním do 1300kč
Zatím mám vyhlídnute tyhle jsou dobre?
smarty.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym331*
hodnocení

0x

Vámi vybrané sluchátka bych silně nedoporučoval už jen z důvodu, že výrobce klame parametrama (frekvenční rozsah není reálný, baterka nevydrži 16 hodin...), mám JBL E45, které stojí dvojnásob a za tu cenu je nedoporučuji, raději bych bral něco od konkurence, třeba Lamax

joudic*
hodnocení

0x

JBL je super, ale moc neverim u sluchatek, celkove i tak bylo velmi tezke vybrat i repro (mam JBL), u sluchatek jsem to nakonec vzdal, podle me je na to jeste brzo, nestaci to jak vydrzi, tak kvalitou a samoze clovek nechce investovat 5000 do kvalitnich BT aptx sluchatek, sluchatka pouzivam hlavne na cestach a tam je proste 12h malo a ani telefon s 10.000mah baterkou to nevytrhne (ze ktereho to muzete pres OTG nabijet), navic starsi standard (nejen) ma interference s wifi, takze zniceny sound pokud je telefon spravne otoceny a okolo 1m. Na me je na BT sluchatka jeste brzo v rozsahu do 2k. Urcite si zajit vyzkouset predem do kamenneho obchodu, ikdyz mame 14 dni return policy. Usetrite obchodnikovi, jak vam ztraceny cas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]