Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konvertor - náhrada

Od: udo144® odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

poradí někdo nejlepší náhradu dual-monoblok konvertoru GT-MDT43 k satelitní anténě? Tento už není k mání.

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

omko.cz/...

doplněno 22.03.19 09:45:

omko.cz/...

itekosiku

Proč zrovna Omko? Maloobchod na e-shop je drahý. Tak proč?

Proč to píšu, od Omka- Kosíka jsem koupil desítky satelitních přijímačů, které přestali krátce po záruce fungovat. Problém byl ve firmwaru. Výrobce provedl úpravu a Omko jako zastoupení, ho dalo ke stažení na svých stránkách.

Jenže vycítili asi šanci na lehký výdělek, takže firmware byl krátce ze stránek stažen a bylo odkázáno pouze na jejich servis, který jestli si dobře pamatuji, provede přehrání za 800kč kus.

Od té doby jsem si od nich nekoupil ani šroubek. Staré křivdy se nezapomínají.

jofa*

Mně to je jedno kde to koupí chtěl rovnocenou náhradu, tak jsem mu ji dal-druhý odkaz. Jinak samozřejmě lepší LNB existují Invacom. Nikoliv monoblok-duál. Alespoń já jej nenašel.

itekosiku

Invacom jsem také bral, ale na toto použití není moc vhodný. Mě prakticky všechny docela brzo odešli na poškozenou krytku ozařovače. Tedy výdrž nic moc. A cena je také trochu mimo.

Kde byl znát nějaká rozdíl, byl příjem např. anglického BBC na velkou parabolu, tam to má smysl.

Ale na Astru 3B na nějakou 80-85cm parabolu je použití Invacomu nesmysl. Stejně jako nazouvat na Feldu pneumatiky s rychlostním indexem 300.

A že nedělají monoblok je logické. Honit setinky a pak mít ozařovače napevno, bez možnosti nastavení.

jofa*

Všechno se jednou pokazí. Já mám Invacom singl + SG-2100 motor + Vantage7100 přij. vše bez poruch a nutností cokoliv měnit v nastavení a předělání od roku 2008.

itekosiku
hodnocení

2x

Kup si monoblok od Inverto. Ostatní na trhu stojí za starou bačkoru. Vysoká poruchovost a bídné provedení.

Odkaz ti dávat nebudu, nejlepší obchod pro tebe, si najde sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]