Nejste přihlášen/a.
Myčka ECG EDF 6013 WA+ po cca 1,5 roce spokojeného užívání se pravidelně a často ucpávají trysky, nádobí není pořádně umyté, přestože všechny filtry jsou vyčištěné. Laicky si myslím, že je nějaký problém s filtry. Možná netěsní nebo nevím. Poradíte z praxe nějaký jiný nápad, čím by to mohlo být a má to řešení? Případně je to závada, která se nechá reklamovat? Vím, je to levná myčka, ale předchozí jsme měli drahou Bosch a ta 2 měsíce po záruce klekla (nerentabilní oprava) . Takže si člověk asi nevybere ...
Právě po vyčištění se strašně rychle během pár dní znovu ucpou i když se je snažím co nejvíc vyčistit. Ano používáme tablety 3v1. Ale dlouhou dobu nic až poslední dobou to zlobí.
Tohle je právě taky myčka za 5 tisíc Běží rok a půl. Když ji vyhodím, tak jsem na tom pořád finančně líp, než s tou Boschkou, která stála 11000 a vydržela jen o půl roku víc. Potíž je v tom, že se ty trysky ucpávají moc často a tak to přikládám příčinu nějaké netěsnosti na filtru. Jenom nevím, jestli lze řešit reklamaci ve stylu "ucpávají se mi často trysky". U předchozí Boschky byl průšvih v tom, že tam odešlo tuším (jestli si dobře vzpomínám topné těleso. Jenže to topné těleso nebylo samotné topné těleso jako kus drátu, ale bylo to zapouzdřené s čímsi dalším - ne jako dřív že se vytáhlo jen to těleso. A ten celý zapouzdřený díl s montáží vycházel s montáží skoro na 6000,-.
Podobné otázky tady čas od času jsou.
Ale upřímně je nechápu.
Myčku Bosch máme 8 let..., za tu dobu jsem filtr nečistil ani jednou. Tablety používáme různé, stejně tak prášky, sůl i leštidlo z Lidlu. Zhruba 2x za rok dám do myčky čistící tabletu (opět z Lidlu). A to máme poměrně tvrdou vodu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.