Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení konektoru ip kamery

Od: weslo* odpovědí: 7 změna:

rozbil se mi konektor na ip kameře jak ho zapojit,jsou tam kabely :žlutá,šedá,oranžová,modrá,hnědá a fialová, chtěl bych tam dát RJ45, CAT6, UTP, 8p8c, nestíněný, skládaný, na drát. poradí mi někdo,díky moc

Zapojení konektoru ip kamery

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To nejsou běžné barvy takže to není LAN kabel - někdo asi , takže se z toho moc nepozná. A jak je zapojený druhý konec?

weslo*
hodnocení

ten je uvnitř kamery

Neznám IP kameru (a obecně žádné síťové zařízení) ze které by jen koukal kabel. Vždycky je na ní RJ45 zásuvka. V daném případě je asi někde pod snadno sundatelným krytem. Možná by pomohlo se podívat na web a tu kameru tam najít.

jirkagrog
hodnocení

0x
znacka/model kamery, co tam bylo puvodne -to by urcite pomohlo. takhle musite doufat ze se sem podiva nekdo, kdo to pozna z obrazku, vyzna se v tom a bude umet cesky.

myslím, že z toho "obrázku" se nic poznat nedá

weslo*
hodnocení

kamera je Honeywell model HBW2PR2 byla tam samice konektoru RJ12

RJ-12?

Ale v dokumentaci je psáno že je tam normální RJ-45

security.honeywellhome.co/...

Ale v podrobném manuálu je tam vidět kablík a rozdvojka pro napájení a nic bližšího, moc jasné to není.

Když nic nenajdeš tak mi nějak dej vědět, zeptal bych se odborníků na kamerové systémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]