Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3 hrajou potichu

Od: nandor® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,chtěl jsem se zeptat jestli jdou nějak upravyt mp3 v mobylu nebo v počitači.Některé hrajou v mobylu nahlas a některé hodně potichu.Mám LG970.DÍky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Na počítači lze nahrávky upravit různými programy.Je jich oporavdu hodně.Zkuste třeba tento program.Jmenuje se Audacity :

slunecnice.cz/... ;)

Musíte si s tím pohrát...;)

Mimochodem,vy máte asi hodně špatný vztah ke svému rodnému jazyku,že...? *smich*

Slovo MOBYLU opravdu bije do očí...*zed*Totéž slovo UPRAVYT...*haha*

pepyk93*
hodnocení

0x

Mimochodem,co si u těch písniček při přehrávání zesílit/zeslabit hlasitost...? :) To by nestačilo...?

hodnocení

Dbrý den,chtěl bych poradit ohledně programu Audacity.Stáhnul jsem ho a nevím co dál,jednalo se oto že mě hrajou mp3 v telefonu strašně potichu.Tak jestli by ste byl tak hodný a poradil jak to zesílit a jak hotoví projekt uložit.Moc díky.

perda*
hodnocení

0x

Na to se nejlépe hodí MP3Gain www.stahuj.centru/...

Ta čeština je fakt zlo *smich*

hodnocení

DÍKY ZA RADU ALE ANGLICKY NEUMÍM,VČEŠTINĚ BY TO NEBYLO? A ZATU ČEŠTINU SE NEZLOBTE.

perda*

Tady je čeština: cestiny.idnes.cz//...

01.12.09 20:10
hodnocení

díky moc

hodnocení

Díky za tu češtinu na MP3GAIN ale nevím co dál.Stáhnul jsem ji ale nevim co dál.Nemohl byste mě poslat podrobnější popis? Dky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]