Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokace jednotlivého čísla na hovory a sms

Od: klara* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den mám Lenovo A6020a40 a zajímalo by mě jak zablokovat nějaký kontakt aby mi nemohl volat či psát sms. Menu mi nabízí vždy jen přesměrování všech hovorů, ne jednotlivého čísla. Zkoušela jsem různé rady na internetu i aplikace ale zbytečně. Můj operátor (MobilCZ) tyto služby nenabízí. Děkuju za odpověď. Kutílková

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Držím chvilku číslo, vyskočí mi hláška, jestli chci uložit nebo blokovat. Bylo to tak na staré Nokii, je to na note4, bude to i jinde stejný.
doplněno 18.03.19 08:01: V seznamu mu jděte na detail toho čísla. Přímo tam to musí být.
Blokace jednotlivého čísla na hovory a sms
klara*
hodnocení

Bohužel ani to nejde. Jsem z toho už zoufalá :(

bell*
hodnocení

0x

Já mám nainstalovanou aplikaci nevolejte.cz - stop otravům.

klara*
hodnocení

I tu jsem zkoušela ale mě nefungovala. Upřímně zkoušela jsem víc jak 20 podobných aplikaci a nic nepomohlo

jurajjuraj*
hodnocení

0x

taky mam lenovo, sice jiny typ, ale i predim sem mel lenovo a bylo to na vsech stejne, podrzim palec na cislu ktere chci zablokovat, vyskoci mi tabulka z nabidkou a je tam PRIDAT K ZAKAZANYM

klara*
hodnocení

to jsem samozřejmě zkoušela hned ale tuto nabídku tam opravdu nemám viz. Screenshot
Blokace jednotlivého čísla na hovory a sms #2
jurajjuraj*

tady je jeste nejaky navod

Otevřete aplikaci "Kontakty".

Klikněte na tři tečky vpravo nahoře.

Otevřete nabídku "Další funkce a nastavení".

Následně otevřete nabídku "Blokování volání/zpráv".

Povolte službu blokování volání a zpráv, způsob blokování ponechejte na nastavení "Blokovat pouze zakázaná čísla".

Otevřete nabídku "Správa povolených/zakázaných...".

Zůstaňte na kartě "Seznam zakázaných položek" a klikněte na ikonu plus (+).

Zadejte tel. čísllo, které chcete blokovat a vyberte, jaká služba má být blokována.

Nastavení stačí potvrdit.

V případě, že máte starší verzi softwaru, pak se blokace hovorů a zpráv provádí v aplikaci Security.

dorien

Mám stejný problém s lenovo K5 jako paní,která otázku dávala, žádná z nabízených možností tuto nabídku neposkytuje :(

Už někdo vyřešil, jak číslo zablokovat?prosím poradte. moc děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]