Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SD není podporováno

Od: teea odpovědí: 2 změna:
Dobrý den
Najednou mi mobil začal hlásit že se odpojuje SD karta, nešlo to zrušit a tak jsem ho restartovala. Po restartování mi začal hlásit: Úložiště Karta SD není v tomto zařízení podporováno. Viz příloha. Před tím, než se mi rozhodl, že nebude podporovat SD kartu, jsem přehazovala fotky na SD kartu.
Nevíte jak bych mohla problém vyřešit, aniž bych přišla o data na SD kartě? Zálohovat aplikace a fotky už nemůžu, jelikož se SD karta sama odpojila a nejde ji znovu napojit...
Předem děkuji za pomoc

SD není podporováno

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych to s redukcí a zapojením do PC - ale výsledek je nejistý. Teoreticky můžete zrušit hlášku o formátování, zazálohovat data a pak provést formát SD karty.

Restartováním jste přerušila určitý rozběhlý postup formátování sd karty.

Pokud by v běžném PC nefungovalo, často píšou linuxoví machři, že linux dovolí bez formátu prověřit disk či stahovat data...

karel556*
hodnocení

0x

Stáhnout free program Recuva (např. zde: stahuj.cz/... ) do počítače, nechat ho SD kartu projet, dovede obnovit soubory z karty, sám jsem to několikrát dělal a obnovil mě vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]