Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na televizi se po zapnutí objevují seznam vstupů do televize (tv, av, pc, hdmi1, hdmi2 a další), které rovnou začnou přeskakovat, rolovat do kola. Z televize jsou všechny vstupy odpojené, dálkový ovladač bez baterií. Na boku televize reagují na stisk jen tlačítka menu, potvrzení volby a návrat o krok zpět. přepínání v menu nejde, občas tlačítko zareaguje, ale až k továrnímu nastavení se mi proklikat nedaří. Jedná se o televizi Sharp, přesný typ neznám, ale dal by se zjistit, jedná se o problém na televizi u známé. Nemá někdo podobnou zkušenost nebo radu co s tím. Zatím se zdá být na odpis. Děkuji.
Sharp mi jednou tak blbla, že jsem ji chtěl dát do šrotu. Brácha mne ukecal, že si to nechá u kamaráda opravit- zapojili u nich a bylo ok.
Problém byl celou dobu ve zlomeném kabelu HDMI - zkrat.
TV jsem už koupil jinou, ale ta stará funguje stále bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.