Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hluk lednice

Od: to odpovědí: 3 změna:
Zdravim, nevite co by mohlo zpusobovat hluk lednice? Neni to bezny zvuk, kdy se vyrovnava teplota v lednici, ale spis od te mrizky vzadu za lednici. Po otevreni lednice zvuk prestane, ale jakmile ji zase zavru, zvuk zacne. Mam lednici Gorenje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Nastačí tu lednici jen lépe (nebo trošičku jinak) usadit?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta mřížka může být uvolněná, při provozu se chvěje a rezonuje do uzavřeného prostoru lednice (když lednici otevřete, tak chvění mřížky sice pokračuje, ale rezonanci už neslyšíte). Položte na tu mřížku ruku a když zvuk ustane, tak to bude ono a mřížku musíte lépe upevnit nebo "odrušit". Já jsem to vyřešil u lednice Calex zasunutím houbičky na nádobí mezí mřížku a stěnu lednice (v místě, kde mřížka klepala o stěnu) - a funguje to už řadu let. Zdravím!

bbbbb
hodnocení

0x

Mam lednici gorenje se dvema kompresory a jedine co mi zlobilo byla miska na kondenzat ktera je nad kompresorem a rezonovala stacilo ji posunout a od te doby klid ani nevim ze sepne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]