Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit elektroměr

Od: kina* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu jak zapojit elektroměr SCHELLCOUNT 34WS-5A.Když mám měniče a na nich mám označení k a l,jak poznám,do jakých svorek mám zapojit vodiče z k a do jakých vodiče z l? Děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusím poradit, ale ...

zapojit podle schématu, vy ho nemáte?

položit otázu na diskuse.elektrika.cz/...

jen připomínku koukám že je na 5A,

nebo ho zapojíte podle návodu:

elektromery.com/...

co dál není jasné, ptejte se dál , na www.poradte.cz jsme Vám k dispozici.

kina*
hodnocení

Dobrý den,mám fyzicky ten elektroměr,nemám ani návod,ani plán od rozvaděče.Mám vytažené vodiče od měniče z k a l .Kam je mám fyzicky připojit.Z vrchu elektroměru jsem zapojil napětí a nevím jestli z vrchu připojit vodiče z k?nebo vodiče z l?jedny musí být fyzicky navrch přístroje a jedny dospod.Děkuji za radu.Předpokládám,že vodiče z k budou nahoru jako přívod a vodiče z l budou dolů jako vývod?

poslední odkaz je na návod jak zapojit. Pokud nepoznáte z návodu, scématu, doporučil bych elektrikáře.

kina*
hodnocení

Děkuji moc,je to tady jako pro blbce,jen jsem na ten odkaz nekoukal.Ještě jednou děkuji za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]