Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak zapojit elektroměr SCHELLCOUNT 34WS-5A.Když mám měniče a na nich mám označení k a l,jak poznám,do jakých svorek mám zapojit vodiče z k a do jakých vodiče z l? Děkuji za odpověd
Zkusím poradit, ale ...
zapojit podle schématu, vy ho nemáte?
položit otázu na diskuse.elektrika.cz/...
jen připomínku koukám že je na 5A,
nebo ho zapojíte podle návodu:
co dál není jasné, ptejte se dál , na www.poradte.cz jsme Vám k dispozici.
Dobrý den,mám fyzicky ten elektroměr,nemám ani návod,ani plán od rozvaděče.Mám vytažené vodiče od měniče z k a l .Kam je mám fyzicky připojit.Z vrchu elektroměru jsem zapojil napětí a nevím jestli z vrchu připojit vodiče z k?nebo vodiče z l?jedny musí být fyzicky navrch přístroje a jedny dospod.Děkuji za radu.Předpokládám,že vodiče z k budou nahoru jako přívod a vodiče z l budou dolů jako vývod?
poslední odkaz je na návod jak zapojit. Pokud nepoznáte z návodu, scématu, doporučil bych elektrikáře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.