Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie u mobilního telefonu

Od: kristyn odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla bych poradit mám mobil ale asi týden jsem ho nenabila a od té doby mi nefunguje když ho dám na nabíječku jen to vybruje co mám s tím mobilem dělat? Děkuji za odpověd Kristýna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus připojit mobil kabelem k notebooku. USB port dává jiný nabíjecí proud, než nabíječka. Mobil to většinou vezme a baterku probudí. Po půlhodině už můžeš přehodit na nabíječku.

olinl

Doplním rádce totak- připojte k notebooku nebo počítači, záleží co máte..

hodnocení

0x

Připojte ho na nabíječku a nejméně půl hodiny si ho nevšímejte. Pak ho odpojte a zkuste zapnout. Když naběhne, máte vyhráno a můžete pokračovat v nabíjení.

Většině totálně vybitých mobilů trvá pár minut až desítek minut, než začnou skutečně nabíjet.

hodnocení

0x

Pokud nepomohou rady mých předrádců, pak je akumulátor v mobilu "caput".*nene* Jak aku LiIon, tak i LiPol, dnes už většinou používané u mobilů i jende, pokud se "totálně" vybijí (napětí poklesne pod cca 3,5V) dochází k nevratnému poškození a je nutná jejich výměna. Pokud je "baterie" integrovaná v mobilu, zřejmě bude nutno provést v servisu. Pokud je výměnná, pak není problém ji zakoupit a vyměnit.*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]