Nejste přihlášen/a.
k tomuto endoskopu používám aplikaci CameraFi2 . Můj mobil Xiaomi kameru ihned bez problémů našel. Starší mobil THL ač podporuje OTG kameru "nevidí" .
na mém zmíněném tlf ta apka nefunguje, pouze se otevře jakoby menu te apky a nic se neděje, nemá se někde něco jeste nastavit?
jj v notasu a na compu funguje
v tlf Huawei p20Lite, funguje pouze tak, že se pouze rozsvítí diodky v kamere, ale jakmile chci spusti apku tak se nic neděje, hlavni menu lze jakkoliv menit cokoliv v nastevní, ale prostě kamera se nespustí
a zda je ta redukce OTG to nevím, já bral tady tuto
nerozumim tomu, ikdyž se endoskop rozsvítí a reaguje na ztlumeni led diod?
jsem myslel, že když se rozsvítí ledky na endoskopu, takže po instal apky bude fungovat
Ahoj,
fungovat určitě nemusí. Záleží také co máš za redukční část a také zda ta redukce podporuje přenos dat, jako je obraz z kamery. Ber to tak že ty redukce jsou uspůsobené na nabíjění případně třeba propojení s pc. Takže to ani nemusí být telefonem ani kamerkou ale může to být klidně tou redukcí... Měl jsem podobný problém jednoiu s kabelem, když jsem telefon na kabel připojil, nabíjení fungovalo, ale jakmile jsem ho přez tento kabel připojil k pc tak se zařal pouze nabíjet. V iwantu mi potom řekli že tak je prostě ten kabel poškozený, nebo prostě vadný a že to nepůjde abych si koupil jiný. Totéž může být i s tvou redukcí.
Ten adapter co máte, je klasická převodka z mikro USB na USB C a naopak
Vy potřebujete adapter OTG co má na jednom konci usb C a na druhém usb 2.0
jak si ho pořídíte, tak můžete k mobilu připojit třeba myš,klavesnici, flash disk nebo tu kamerku
na Aliexpressu třeba tento
taky jí koupíte i u nás, ale za jiné peníze
stačí zadat do vyhledávače "usb c otg"
dokonce sem je vyděl na Aukru za 25 - 30 kč, sice něco stojí doprava, ale za dva dny ji máte doma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.