Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem, zajímalo by mě, jak už předesílá název otázky, zda můžeme někde recyklovat sluchátka. Nevíte někdo, prosím? Jde o obyčejný headset, používaný na "skypeování". Patříme k těm, co recyklují i papírek od alobalu na sýr :D , tak se nám lehce příčí vyhodit tuhle elektroniku jen tak do koše. Předem moc díky za odpovědi
Děkuju moc, akorát že to je u nás hóódně z ruky , ještě mě po položení dotazu napadlo, nedají se náhodou taky odhodit do té krabice v elektroobchodech, kterou tam mají na ty malé spotřebiče? Já vím, zeptat se tam, ale jestli náhodou netušíte... Ještě jendou dík
Do drobných elektrospotřebičů samozřejmě ano, vždyť jsou to jen dráty, konektor a "malé reproduktorky" - nic co by neobsahovaly i jiné přístroje.
Bylo by zajímavé vidět, jak je to pak zpracováváno a kolik se skutečně podaří recyklovat. Nejcennější je z toho asi měď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.