Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon?

Od: josefzvanec odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, jaký mobil je podle vás nejlepší poměr cena výkon? Xiaomi Mi 8 Lite 4GB/64GB nebo Honor 9 Lite Dual SIM nebo Samsung Galaxy A7 (2018) A750F Dual SIM. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vám je jedno, co s tím telefonem budete dělat? Chcete prostě jen nejlepší výkon-cena? A že ten výkon "ne-využijete"vás nezajímá...

srovnání jistě umíte... - mobilni-telefony.heureka./...

No ale pokud chci telefon za nějakým účelem, nekupuji podle poměru, ale právě kvůli nějakým dalším parametrům. Např. já bych vyloučil honor, protože má 3GB Ram - to je na hraně aktuální použitelnosti aplikací, které používám. Někdo zase vyloučí xiaomi, protože je to velká plotna a nevleze se do běžné kapsy...

Osobně bych si z těch tří nevybral - zdají se mi moc drahé - stačí mi redmi note 4 - 4/64

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]