Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,nevíte z jakého důvodu se" to něco" objevuje?
Fotoaparát je Panasonic DMC-FS20
zaprášený, poprskaný nebo pokapaný objektiv, stačí fotit za mlhy, deště a je to tam, prach se dostane i při vypnutém foťáku, zvláště pana bych řekl že krytky nemá moc dobré. Mám ho rád, mám také pana a ta krytka je taková chatrná.
Doporučuji něco na čištění, sám jsem si objednal čistící pero, jsem zvědav.
něčím měkkým, co nepráší, záleží co na tom objektivu je fotoradce.cz/...
brzy mi dorazí dealextreme.com/... snad to k něčemu bude.
Toto je věc která se často vyskytuje. Na objektivu vepředu je zaschlá nečistota, kapky mastnota apod. a světlo to pak při focení zvýrazní takto. Na čištění skel je nejlepší koupit takový malý čistítko vypadá to jako tlustá fixa nebo tak nějak, oni vám poradí to se běžně koupí. Z jedný strany to má štěteček na očištění skla a z druhé strany takovou jako by houbičku a ta slouží na odstranění větších nečistot. Vyčistit se s tím dá hodně. Chce to pečlivost a trpělivost, ale jde to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.