JEdnoduché - pokud chcete mobil na hraní a frajeřinu, kupte si samozřejmě nejnovější SIII mini, pokud výkon nevyužijete, kupte si SII a ušetříte. Pokud chcete volat, kupte si Nokii za 600
Z těchto dvou je to snad jasné, ale ten výkon běžný uživatel nevyužije. Pokud bych si mel vybrat,tak volím větší display. Ale u tak koupím 5,5-6palcu porad za poloviční nebo více než poloviční cenu. doplněno 24.11.12 14:47: Most wanted - levou zadní. Sice hry nehraju ale tady to máš. mobilni-telefony.heureka./... doplněno 24.11.12 14:48: I s přehrávačem mpetrojek O doplněno 24.11.12 15:23: Víš co? Než začneš něco kritizovat,nejprve si to ověř. Potom se můžeme normálně bavit. Na metu je spousta spokojených uživatelských ale i testovacích recenzi, všechny kladné. Já ten telefon mám, takže plané výkřiky do tmy od toho, kdo ho nikdy neviděl já neberu. Tímto končím tuhle diskusi.
Snad ještě mezi běžné uživatele patřím, a výkon rozhodně využiju! Třeba nové Most Wanted, jsem zvědav, když máš stejně rychlý telefon, jak ti pojedou? doplněno 24.11.12 14:56: Otázka zněla "jak?" Nebo filmy, něco u toho stahovat.. taky zřejmě nečekám tak dlouho než se mi zapnou a při ukončování nečekám tak dlouho na odezvu procesoru než zapne launcher doplněno 24.11.12 17:06: tak proč děláš to samé? "řečnická otázka"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.