Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás o radu, jak nastavím u televize "LG 32LD420" USB? Jde mi shlédnout z flesh pouze fotky a hudba, ale dočetla jsem se, že jde přes servisní menu přenastavení USB a pustit i filmy (avi, mp4, ...). Bohužel nevím, jak do servisního menu. Podržením tlačítka MENU(varianta2: tlačítka OK) na ovladači, a současně na panelu TV nepomáhá a jinou variantu jsem nenašla. Děkuji předem za pomoc
Dobrý den, no, snadno to neuděláte (je to práce pro servis nebo odvážné). Patrně jste někde četla o přehrání firmware v přístroji. To musíte mít staženou z internetu správnou verzi nového firmware na flashce a potom ji spustit - když se to povede, tak je to fajn (a když nikoliv, což je poměrně často, tak bude přístroj nefunkční). Radil bych ten servis nebo se této myšlenky vzdát. Zdravím!
Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.