Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádné připojení u playstationu

Od: naty1* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám Playstation 4 ve svém pokoji a wifi v obýváku. Wifi mi na playstationu nefunguje a chtěla bych se zeptat jak to vyřešit. Můj bratr si myslí, že stačí přesunout wifi modem, protože je poměrně daleko mého pokoje, a proto tam wifi nedosáhne. Můj otec si myslí, že to má něco společného s anténou, a že kdyby jsme to přesunuli tak by to nepomohlo. Kdo má pravdu, nebo jak by se to dalo vyřešit? Za odpověď předem děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak hlavně zkuste zda je wifi opravdu funkční, tak asi přiblížit k sobě, nějak tak , jak to technicky lze zvládnout...

Ale jedna rada... Pro nejlepší provoz je připojení kabelem... Při rychlých hrách, kde má rychlost připojení a hlavně odezva velký vliv, tak wifi není to pravé ořechové... Vím to, protože mi připojení přes wifi taky nedělalo dobrotu...

Ale je zamozřejmě, že připojení přes wifi je pohodlné a na běžné aplikace zpravidla stačí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]