Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je funkce hot knot?

Od: lunoo odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
K čemu je prosím funkce hot knot? Nechápu to k čemu se používá? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

08.03.19 13:35
hodnocení

2x
K čemu je funkce hot knot?

vernon
hodnocení

2x
Primitivní technologie, předchůdce NFC.

tomas11*
hodnocení

2x

Ano přesně tak.

doplněno 20.03.19 10:57:

pro ferax a lunoo - u hotknot musí být telefony u sebe obrazovkou tak na dvě vteřiny , navážou spojení a začne okamžitě přenos souborů aniž bych musel ještě něco odsouhlasit a pod. a klidně pak mohou být třeba v jiné místnosti (od sebe) .

Přenos probíhá mnohem rychleji než u bluetooth např 50MB video přes hotknot do jedné minuty ,u bluetooth to trvá x minut ani jsem to neměřil raději.Ale kolik to žere baterky nevím a ani nevím proč si ferax myslí že to žere víc než bluetooth když to běží daleko kratší dobu.Já to používám tedy často .a když do noťasu tak připojím raději kabel než přes bluetooth.

OK, dík, zase lepší informace, nezkoušel jsem to, tak mě tohle nenapadlo.

lunoo
hodnocení

Dobrý den,
tak funkci hot knot si zapnu na jednom i druhém telefonu a pak si přes to posílám soubory, fotky atd jako třeba přes bluetooth?

lunoo
hodnocení

Aha tak když dnes mají všichni bluetooth na co je další hot knot? Když je to to samé?
Když jeden telefon hot knot ná a druhý nemá tak si posílat soubory mohou jen přes bluetooth který je snad u všech telefonů? Díky

Není to to samé, při použití bluetooth nemusí být oba přístroje na dotyk od sebe, ale nevýhoda je, že to víc "žere" baterku.

lunoo
hodnocení

U hotknot musí být oba telefony u sebe? A hotknot žere více baterii? To je pak lepší to bluetooth ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]