Nejste přihlášen/a.
dobrý den všem, potřebuji startovací relé do lednice Calex 175 (stará lednice) je vadné relé RM 2,4, lednice startuje jen na jedno vinutí, jinak je ok...nikde jsem po celodenním hledání již nenašel nikoho kdo by měl toto relé skladem, dá se nahradit jiným relé tak aby byly splneny podmínky funkčnosti (proud, čas sepnutí, rozepnutí), taky v této chvíli nikde v okolí není eldnicka na vykuchání odkud bych to relé nebo celý modul vzal.. v příloze obrázek co potřebuji (obrázak převzat z internetu), případně pokud by někdo měl v zásobách?
dekuji moc
Podívám se do sklepa a dám vědět , třeba se tam něco najde ,po 30letech nevím
Jak píše nade mnou už tenkrát se pak dali nahradit uni relém bezkontaktním.
Jen tedy zdali jste si jistý že je to špatným relé.?.
Tak si udělejte výlet do Krkonoš a máte jej grátis , já už jej potřebovat nebudu , a kdyby jste byl někde poblíž tak se chystám vymalovat kuchyň , a protože jako bývalý paragán když si stoupnu na židli tak padám protože se mi motá hlava tak by jste mi mohl pomoci , ne to si dělám pr...l.
.
Hlavně jak jsem psal jste si jistý že je to tím relé?
Když tak napište na vnitřní poštu. Zdar.
když si pro něj nepřijedete neb se neozvete (jak jsem psal nic za to nechci)
tak tady je to uni relé které jsme používali před těmi 30roky a mohu jej doporučit protože tenkrát byly tyto relátka nedostatkové ale ok.
Ale jak jsem tak koukal tak by se jich našlo více i jiných univerzálních.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.