Nejste přihlášen/a.
Mám televizor LCD (LG 32LH3000) video a DVD.po zapojení podle schémat všechno funguje, jen nedokážu do videa nainstalovat programy, které mám v televizoru a tím pádem nemohu nahrávat.Neměl bych video zapojit přes Set Top Box?Nebo existuje jiná možnost jak nainstaolovat programy do VCR? Děkuji Mochna č
A VT vysílání přijímte už analogové nebo digitální? Postupujete při ladění televizních programů na videu dle návodu?
Jak píše spider, pokud již přijímáte pouze digitální signál a video nemá digitální tuner tak video žádný program nenaladí. Řešení je připojit na vstup videa set-top-box, který převede digitální signál na analogový. Nebo pokud TV umožňuje udělat ze SCARTu výstup, tak připojit na vstup videa signál z TV. Ovšem toto řešení má tu nevýhodu, že budete moci nahrávat pouze programy na které se díváte. Při zapojení set-top-boxu sice budete moci nahrávat jiný program, než na který se díváte, ale stále bude problém s časovým nahráváním. Budete moci načasovat nahrávání jen z jednoho programu a ještě muset nechat set-top-box zapnutý.
Děkuji za odpověď, myslím, že máme stejný názor jen bych potřeboval poradit jak to zapojit na STB.Mám připojit anténu na STBa dále do videa a z videa k televizoru a propojit STB scart kabelem? Při časovém nahrávání by musel být STB stále zapnutý. mám pravdu? Děkuji Mochnač
Anténu přivedete do STB a pokudá má STB i výstup na anténu (a posílá tam dále signál z antény) tak dále přímo do TV. Pokud nemá tak na kabel před STB použijete rozdvojku a jeden kabel půjde do STB a druhý do TV. Do videa půjde jenom SCART z STB. Při časovém nahrávání by musel být STB stále zapnutý a mohl byste stejně časovačem nahrávat jen jeden program bez zásahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.