Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rád bych se zeptal někoho kdo tomu trošku rozumí jaká je spolehlivá aplikace na stahování videosouborů z Youtube do telefonu konkrétně na sd kartu. Mám ve svém telefonu staženou aplikaci s názvem Video Downloader a když kliknu na tuto aplikaci která není v Českém jazyce a zadám Youtube.com a tam název konkrétního videa které chci stáhnout do svého telefonu a pak kliknu na ikonu pro stažení tak se mi zobrazí pouze internetová úložiště, nějaká knihovna pak Instagram a Facebook ale nezobrazí se mi možnost stažení videa do externího úložiště tedy na sd kartu jako pamětovou kartu! Je nějaká možnost stažení videa na sd kartu? Můžete mi poradit i název aplikace která toto umí? Předem děkuji za odpověd! Dalibor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.