Nejste přihlášen/a.
Mám DF Olympus mju 1010 na XD karty, případně na micro SD, ale kompatibilní jsou pouze od SanDisku. Používám dvě tyto mikro karty o kapacitě 4GB a zajímalo by mě, zda tam můžu dát i kartu o větší kapacitě. Případně jaký je rozdíl mezi Sandisk microSDHC 8GB a Sandisk microSDHC Mobile Ultra 8GB.
Ultra verze mají specifikaci Class 4, bez Ultra Class 2. Jestli ti vezme větší kapacitu se podívej do manuálu.
V manuálu se výrobce zmiňuje jen o XD kartách. S prodavačem jsme zkoušeli nějakou mikro, kterou to bude pobírat, kingston tam nešel vůbec, se sandiskem problémy nebyly, ale největší byla o kapacitě 4GB, jsou to dva roky zpátky a tehdy prodavač kontaktoval infolinku olympusu, kde sdělili, že se sandiskem ještě nebyly provedeny testy kompatibility, takže to bylo jako pokus/omyl. Nicméně microSD 4GB mi tam funguje bez problémů a ráda bych něco většího, ale nic jsem se nedozvěděla ani na stránkách olympusu, ani na stránkách Sandisku. Nebo špatně koukám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.