Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DF Olympus mju 1010 a paměťová karta sandisk

Od: lucinkaf* odpovědí: 3 změna:

Mám DF Olympus mju 1010 na XD karty, případně na micro SD, ale kompatibilní jsou pouze od SanDisku. Používám dvě tyto mikro karty o kapacitě 4GB a zajímalo by mě, zda tam můžu dát i kartu o větší kapacitě. Případně jaký je rozdíl mezi Sandisk microSDHC 8GB a Sandisk microSDHC Mobile Ultra 8GB.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ultra verze mají specifikaci Class 4, bez Ultra Class 2. Jestli ti vezme větší kapacitu se podívej do manuálu.

lucinkaf*
hodnocení

V manuálu se výrobce zmiňuje jen o XD kartách. S prodavačem jsme zkoušeli nějakou mikro, kterou to bude pobírat, kingston tam nešel vůbec, se sandiskem problémy nebyly, ale největší byla o kapacitě 4GB, jsou to dva roky zpátky a tehdy prodavač kontaktoval infolinku olympusu, kde sdělili, že se sandiskem ještě nebyly provedeny testy kompatibility, takže to bylo jako pokus/omyl. Nicméně microSD 4GB mi tam funguje bez problémů a ráda bych něco většího, ale nic jsem se nedozvěděla ani na stránkách olympusu, ani na stránkách Sandisku. Nebo špatně koukám...

jabraka*
hodnocení

0x

Mám Olympus Mju700 kompaktní předchůdce.Kartu má 720 MKdyž jsem použil kartu 2 G docházelo při rychlém fotografování k silnému zahřívání.Také se zpožďuje doba přípravy snímku,tím jsou skoro znemožněny momentky.Možná se to stane i tobě.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]