Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po několika metrech se stopař vypne

Od: dedousek® odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu, mám Xiaomi Redmi 4A a v něm nainstalovanou aplikaci Mapy.cz ,některé i offline.Když jdu na vejšlap,tak si doma zapnu stopaře.Po ujítí 200-400m se stopař vypne.mám zaplé data i GPS.Prosím poraďte jak to nastavit,aby to zaznamenalo celou trasu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Samozřejmě vypnout šetřící režimy, appce nastavit vyjímky a ideálně appku zamknout proti vypnutí v task manažeru. Nicméně mapy.cz stejně nepovažuji vůbec za spolehlivé. Padají mi na všech telefonech a známí to mají stejné. Pro záznam trasy i práci v mapě je bezkonkurenční locus.
vernon
Nikdy mi na žádném telefonu nebo tabletu nespadly. Fungují spolehlivě, jen ta navigace je na hovno...
Zkusil jsem to použít jako hlasitou cyklonavigaci, kdy jsem měl mobil v kapse batohu a jen poslouchal pokyny, a to se vůbec nedalo. Je to teda asi třičtvrtě roku zpátky, třeba se od té doby něco zlepšilo, ale bez sledování displeje je to opravdu jako navigace nepoužitelné.
LOcus umí navigovat s vypnutým displejem a zapne ho jen při pokynu na pár vteřin. Taky lze nastavit zapínání displeje pouhým mávnutím nad mobilem(velmi návykové).

hodnocení

2x
No mapy.cz požívám dlouho a pokud si zrušite všechny šetřící vychytávky, tak pracují spolehlivě. Nic mi nepadá ani nikomu v mém okolí. Locus Pro mám zaplacený již dlouho, je super, doplňuje mi ty mapy.cz, u kterých dost využívam plánování trasy v PC. Mapy mám komplet off line stáhlé, nejde o data, spíš dost často není v lesích signál.
Píšu o pádech appky, ne že to shodí spořič... Jinak mapy.cz jsou super na rychlé vyhledávání apod. Bohužel, nic není ideál. Takže mapy.cz+locus+mapfactor je pro mne nutnost :)

hodnocení

0x
U aplikace je třeba vypnout optimalizace baterie.
hodnocení

Děkuji moc,vyzkoušeno a šlape to perfektně,ještě jednou děkuji.

hodnocení

0x
Nastavit ideálně takhle
Po několika metrech se stopař vypne
hodnocení

Tak toto tam nemám,ale deaktivoval jsem úsporu baterie a zítra to odskouším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]