Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na displeji Iphonu 6

Od: luciedanickovaa odpovědí: 4 změna:
Chtěla bych poradit co dělat nebo jak vymazat fleky pod displejem,na fotkách to jde dost vidět.
Fleky na displeji Iphonu 6

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vysrážená vlhkost mezi rozptylovými foliemi LCD displeje. Pomůže jen výměna displeje, už jsem se s tím setkal kolikrát, zrovna u iPhonů je to jejich častá specialitka.

Je to přesně tak jak píše 23it23, vysrážená vlhkost. I když by to dokonale uschlo, tak fleky zůstanou. Před časem jsem to řešil, rozebral display a jednotlivé fólie vyčistil, ale je to dost velká piplačka a jen pro člověka co se dokáže hrabat v mobilech :)

hodnocení

0x

Tak na týhle toho vidět fakt moc není. Co to je flek pod displejem?

olinl
hodnocení

0x

Pokud je to špatně nalepená fólie, odtrhnout, vyčistit displej i fólii a "nalepit" znovu. Pokud jsou to bublinky pod ochranným sklem, tak to buď nechat tak jak to je nebo druhá varianta-odstranit to, pod kterým jsou bublinky a nalepit úplně nové. Při pokusu o odlepení ochr. skla z mobilu mi vždy popraskalo. Ještě se vyrábí nějaké gelové samoopravovací a to by mělo údajně jít sloupnout jako fólie. S tímhle typem nemám zkušenosti, takže nevím jistě. Pokud to nejsou bublinky ale vada displeje, tak reklamace nebo výměna displeje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]