Nejste přihlášen/a.
Mám problém se slabým zvukem příjemce hovoru, každý mi říká, že slabě slyší i když křičím, takže je to problém zřejmě mého smartmobilu, ale nevím co s tím, když mám zvuk nastaven co nejhlasitěji a já slyším příjem perfektně.
Pokud si na to stěžuje více příjemců (ne pouze jeden, který může být "nahluchlý", případně má špatně zesílenou hlasitost na svém mobilu), pak je nejspíš závada ve Tvém mobilu (vadný mikrofon, případně i znečistěný, nebo otvor k němu). Možnost regulace a nastavení citlivosti mikrofonu není žádná. A umístění mikrofonu je rozdílné podle druhu a typu mobilu. Většinou je zespodu pod zadním víkem a zvuk se k němu dostává přes nějaké otvory v tomto víku. Pokud si netroufneš prověřit a případně vyčistit sám, zajdi do servisu.
Nejspíš vada vašeho mikrofonu. Nechat opravit, nic jiného se dělat nedá.
@sm: Jediné, co můžete udělat, je kontrola vstupního otvoru mikrofonu, zda není "ucpaný" nějakým bordelem. A pokud budete otvor čistit necitlivě, může se vám také stát, že mikrofon zničíte. V každém případě bych to raději nechal na odbornících.
nastavení zvuku je pro příjem, ne pro vysílání. Je to při běžném telefonním spojení nebo je to na Skypu?
ne nedá, to si musí zesílit příjemce, tedy nedá se nastavovat uživatelem, jak je to v nějakém servisním módu nevím..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.